workshop kalligrafie
een workshop in Deventer

workshops

Verbind hart, hand en hoofd. Denken, schrijven en voelen komen bij elkaar. Rust ontstaat in je hoofd. Je voelt je vrijheid.

Je wilt je creativiteit een boost geven of terug komen naar de speelsheid en creativiteit die je als kind had? Eindelijk weer eens ontspannen zonder groot doel en voorbereiding. Ik help je op een speelse manier.

Of je wilt helderheid over een thema wat je al langer bezig houdt. Je leert op een speelse manier je gedachten te structureren en stappen te zetten.

Zelf een kalligrafisch schrijfcafé organiseren? Heb je 5 – 8 mensen die interesse hebben een ochtend of middag samen kalligrafisch te schrijven? Dan kom ik graag naar je toe.

“Creativiteit is onuitputtelijk. Hoe meer je het gebruikt, hoe meer je ervan krijgt.” citaat Maya Angelou

Hier drie mogelijkheden voor workshops, zoek lekker eentje uit.

Testimonial schrijfcafé

Het is voor mij een uitdaging, om met mijn onzekerheid en faalangst weer es wat anders te durven. Het past bij mijn dagboek schrijven, korte gedicht-gedachten, houden van taal en van de beweging van schrijven. En er hoort ’t lastige bij dat je niet meteen fantastisch resultaat hebt, maar wel kleine verrassingen van mooi. Me laten inspireren en van druk in rust komen. ”

Narda N.