jouw opdracht

Ik werk in opdracht, heb je een woord of een spreuk waar je speciale waarde aan hecht, wat je graag als kunst-energie in je kamer of in je huis wilt plaatsen. Iets waar je iedere keer weer vrolijk van wordt en denkt, ja dat is wat mij bezielt. Geef het door, ik creëer het voor je. Of maak een afspraak en doe het zelf onder mijn begeleiding. Wil je meer weten plan een tel. afspraak waar we het kunnen bespreken.

kalligrafie, letters,

altijd maatwerk

Koop je een product van mij ben je verzekerd van een uniek werkstuk wat je kamer, werk- of meditatieplek een bijzondere sfeer geeft. Heb je zelf een tekst die je inspireert? Wil je de energie altijd voelen? Geef dan die tekst of dat woord in opdracht. Afhankelijk welke afwerking je kiest kan je het ophangen of meenemen of… (schilderij / boekje / kaart / naambord / cadeau …)

cadeaus

Mijn hangeschreven kalligrafie kan ik digitaliseren. Zo ontstaan er mogelijkheden het op een kopje te plaatsen, een naambord van te maken, of op een plaat voor een theepot. Er zijn verschillende mogelijkheden.

mijn verhaal

Vanaf vroege leeftijd was ik gefascineert van woord, taal en klank. Hoe dat kwam en hoe ik verder ging kan je lezen in mijn verhaal.

De prijzen verschillen, afhankelijk van het werk.