altijd maatwerk

Koop je een product van mij ben je verzekerd van een uniek werkstuk wat je kamer, werk- of meditatieplek een bijzondere sfeer geeft. Heb je zelf een tekst die je inspireert? Wil je de energie altijd voelen? Geef dan die tekst of dat woord in opdracht. Afhankelijk welke afwerking je kiest kan je het ophangen of meenemen of… (schilderij / boekje / kaart / naambord / cadeau …)

cadeaus

Mijn hangeschreven kalligrafie kan ik digitaliseren. Zo ontstaan er mogelijkheden het op een kopje te plaatsen, een naambord van te maken, of op een plaat voor een theepot. Er zijn verschillende mogelijkheden.

mijn verhaal

Vanaf vroege leeftijd was ik gefascineerd van woord, taal en klank. Hoe dat kwam en hoe ik verder ging kan je lezen in MIJN VERHAAL

De prijzen verschillen, afhankelijk van het werk.