Vrij kalligraferen brengt rust in je hoofd. Je leert met de mogelijkheden van de pen je vrijheid te gebruiken en je grenzen verleggen. Je kan schrijven en tekenen verbinden, je onderzoekt de energie / betekenis van een woord.

vrij kalligraferen
kalligrafisch schrijfcafé

Spelen binnen de grenzen van het papier en met de mogelijkheden van de pen. Je kan verstillen, je creativiteit krijgt een boost, puur genieten. En daarna…. verwonderen.

Met mijn creatieve ideeën help ik je terug te komen bij de jouwe. Ik reik je op een speelse manier ideeën aan om je meer te laten genieten. Ik werk in kleine groepen, zo kan ik iedereen individueel de aandacht geven. Zo mooi te zien hoe mensen hun creativiteit vergroten en er van kunnen genieten.

Kalligrafische schrijfcafé’s geef ik twee keer in de maand in Deventer. kijk hier naar de data’s. Tijdens deze workshop leer je met speelsheid de pen te gebruiken en letters te vormen. Voor specifieke vragen maak ik graag een afspraak 1:1. Die kan je zelf plannen, of bel me.

Zelf een workshop organiseren voor een vriendInnen dag of een teamuitje?

Een cursist vertelt: Het is voor mij een uitdaging, om met mijn onzekerheid en faalangst weer es wat anders te durven. Het past bij mijn dagboek schrijven, korte gedicht-gedachten, houden van taal en van de beweging van schrijven. En er hoort ‘t lastige bij dat je niet meteen fantastisch resultaat hebt, maar wel kleine verrassingen van mooi. Me laten inspireren en van druk in rust komen. “Narda”