Vrij kalligraferen brengt rust in je hoofd. Je leert met de mogelijkheden van de pen je vrijheid te gebruiken en je grenzen verleggen. Je kan schrijven en tekenen verbinden, je onderzoekt de energie / betekenis van een woord.

kalligrafisch schrijfcafé

Spelen binnen de grenzen van het papier en met de mogelijkheden van de pen. Je kan verstillen, je creativiteit krijgt een boost, puur genieten. En daarna…. verwonderen.

Kalligrafische schrijfcafé’s geef ik regelmatig in Deventer. Tijdens deze workshop leer je met speelsheid de pen te gebruiken en letters te vormen.

CREATIVITEIT IS ONUITPUTTELIJK. HOE MEER JE HET GEBRUIKT, HOE MEER JE ERVAN KRIJGT.

MAYA ANGELOU


Met mijn creatieve ideeën help ik je terug te komen bij de jouwe. Ik reik je op een speelse manier ideeën aan om je meer te laten genieten. Ik werk in kleine groepen, zo kan ik iedereen individueel de aandacht geven

Zelf een workshop organiseren voor een vriendInnen dag of een teamuitje?

Een cursist vertelt: Het is voor mij een uitdaging, om met mijn onzekerheid en faalangst weer es wat anders te durven. Het past bij mijn dagboek schrijven, korte gedicht-gedachten, houden van taal en van de beweging van schrijven. En er hoort ‘t lastige bij dat je niet meteen fantastisch resultaat hebt, maar wel kleine verrassingen van mooi. Me laten inspireren en van druk in rust komen. “Narda”