kalligrafisch schrijfcafé

Tijdens een kalligrafisch schrijfcafé staat plezier, ontspanning en natuurlijk het schrijven met een pen en inkt centraal. Schrijven van hand bevordert connecties in je hersenen en geeft je creativiteit een boost. In mijn workshops leer je omgaan met de grenzen van je papier en de mogelijkheden van je pen.

Ben je aan het schrijven wordt je verbeelding aangezet. Je verbindt je met je woorden, gevoelens komen naar boven en misschien zie je al je lezer voor je.

Dit alles gebruik je als je jouw woorden in een beeld omzet. Tijdens een kalligrafisch schrijfcafé leer je letters anders neerzetten, omgaan met pen en inkt en je haalt je eigen stijl naar voren.

Je kan het gebruiken voor een mooie kaart, speciale kleine kunstwerken of om je agenda of schriftje te versieren.

Er bestaat ook de mogelijkheid eerst zelf je eigen (cola)pen te maken.

Wil je op de hoogte blijven van een volgende keer? Ik stuur drie of vier keer per jaar een nieuwsbrief.

tESTIMONIAL KALLIGRAFISCH SCHRIJFCAFÉ

“Dankjewel nogmaals voor de fijne en ontspannen ochtend. Je weet elke deelnemer op z’n gemak te laten voelen en het gevoel te geven dat er ‘niets moet’.
Jouw aanwezigheid is een bron van rust in het gewoel van alledag. Even bijkomen en mooie nieuwe technieken leren. Je draagt je enthousiasme en liefde voor de kalligrafie (in al haar facetten) moeiteloos over en hebt een luisterend oor voor iedereen.
Dankjewel en graag tot een volgende keer!”

Esther