Verbind hoofd, hand en hart. Denken, schrijven en voelen komen bij elkaar tijdens expressief schrijven met je hand. Rust ontstaat in je hoofd. Je voelt je vrijheid.

Je leert met de mogelijkheden van de pen grenzen verleggen. Je kan schrijven en tekenen verbinden, je onderzoekt de energie / betekenis van een woord.

expressieve kalligrafie, kalligrafisch schrijfcafé,
kalligrafisch schrijfcafé

Spelen binnen de grenzen van het papier en met de mogelijkheden van de pen. Je kan verstillen, je creativiteit krijgt een boost, puur genieten. En daarna…. verwonderen.

Kalligrafische schrijfcafé’s geef ik regelmatig in Deventer. Tijdens deze workshop leer je met speelsheid de pen te gebruiken en letters te vormen.

CREATIVITEIT IS ONUITPUTTELIJK. HOE MEER JE HET GEBRUIKT, HOE MEER JE ERVAN KRIJGT.

MAYA ANGELOU

Narda

Het is voor mij een uitdaging, om met mijn onzekerheid en faalangst weer es wat anders te durven. Het past bij mijn dagboek schrijven, korte gedicht-gedachten, houden van taal en van de beweging van schrijven. En er hoort ‘t lastige bij dat je niet meteen fantastisch resultaat hebt, maar wel kleine verrassingen van mooi. Me laten inspireren en van druk in rust komen. “

MET MIJN CREATIEVE IDEEËN HELP IK JE TERUG TE KOMEN BIJ DE JOUWE. IK REIK JE OP EEN SPEELSE MANIER IDEEËN AAN OM JE MEER TE LATEN GENIETEN. IK WERK IN KLEINE GROEPEN, ZO KAN IK IEDEREEN INDIVIDUEEL DE AANDACHT GEVEN

Een volgende keer meedoen?