ontspan en zorg goed voor jezelf en geniet van mijn muziek, DuoSolo alt-dwarsfluit

Het is een merkwaardige wereld op dit moment. Corona – Beperkingen – Angst ….. We worden stilgelegd maar het broeit wel. Misschien juist daarom. Zijn er meer dingen aan de hand dan we weten?
Tijdens en na een crisis komen mensen er slechter uit, sommigen beter. Ik wil hier sterker uitkomen dan ik was. Jij ook?

Ik was aan het surfen op het internet, op zoek naar andere feiten en meningen over het corona virus. Wat moet ik nu geloven?

In deze tijd worden we snel opgenomen in een gemeenschap, voegen we ons in. We zijn vaak bang om een afwijkende mening te hebben, bang om daar meteen op te worden afgerekend. Vaak vergeten we om dat wat we horen of lezen naast onze eigen waarden en ideeën te leggen.
Ik denk dat het nu tijd is om na te denken en te luisteren naar de innerlijke stem en deze weer sterk te maken. Dan zijn we krachtig als we weer bij elkaar kunnen zitten en naar buiten mogen. Dan kunnen we dingen veranderen en een betere, goede wereld creëren. Het is belangrijk om onze tijd nu te gebruiken.

Allereerst moeten we de tijd gebruiken om in beweging te komen en te blijven. Letterlijk en figuurlijk. Eenmaal fysieke beweging, eenmaal innerlijke beweging. Teken, schilder, zing, schrijf, fluit, enz. geef uitdrukking aan wat je beweegt en bezig houdt. Een gezonde geest zit in een gezond lichaam, ofwel in het latijn: Mens sana in corpore sano.
En versterk je immuunsysteem. Eet gezond, zeker ook gember, knoflook en uien, liefst biologisch, vermijd teveel suiker en alcohol, zorg voor goede en voldoende slaap, ontspan en vul eventueel aan met voedingssupplementen zoals vitamine D3, Vit C, Zink en Selenium. Kijk naar natuurlijke voedingssupplementen, zonder vulmiddel en aanvullende chemische stoffen.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.